Uitvaartzorg Pieters

Uitvaartzorg Pieters werd gesticht in 1972 door Roger Pieters en Rosa Verdonck. Toen al gevestigd in de Kwadamstraat in Knesselare. In 1993 was het een mooie start voor Dirk Pieters om de zaak na de pensionering van zijn ouders over te nemen. Bijgestaan door Roger (+2013), Rosa en echtgenote Kirsten beschikken we over meer dan 40 jaar ervaring.

Het kleinschalige en familiale karakter van onze zaak beschouwen we als onze grootste troef. Met een verzorgde en persoonlijke begeleiding staan wij klaar om u door deze moeilijker periode die gepaard gaat bij een overlijden heen te helpen. Het overbrengen van uw overledene naar ons funerarium, bij u langs komen om de rouwbrief op te stellen, afspraken maken met de priester of het crematorium voor de dienst, reserveren van de rouwmaaltijd, alle formaliteiten regelen op het gebied van aangifte bij de gemeentes, … Dit is slechts een greep uit wat we allemaal doen om alle zorgen uit uw handen te nemen, zodat u als familie er volledig voor elkaar kan zijn.

Wij zorgen voor alles en volledig volgens uw verlangen.
We beseffen hoeveel steun men kan ervaren om bij een afscheid van een geliefde alles te laten uitvoeren naar uw wensen.

Dirk Pieters
Begrafenisondernemer

Gediplomeerd begrafenisondernemer met meer dan 25 jaar ervaring, die er een doel van maakt om mensen op die moeilijke momenten te begeleiden, te ondersteunen en te helpen waar hij kan.

Kirsten Mus
Medewerker

Naast haar job als leerkracht lager onderwijs vindt zij toch nog de tijd om er te zijn waar het nodig is.

Uitvaartzorg Pieters is lid van Funebra
DEONTOLOGISCHE CODE